Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاپیتان سابق استقلال و تیم ملی مدعی است هم کادرفنی و هم بازیکنان باید از انجام گفتگوهایی که تمرکز تیم ملی را در مسیر صعود برهم می‌زند، دوری کنند.

به گزارش "ورزش سه"، آندرانیک تیموریان هافبک دفاعی اسبق استقلال و تیم ملی این روزها دور از حواشی فوتبال کلاس‌های مربیگری خود را دنبال می‌کند و به دنبال این است تا با طی کردن مراحل آموزشی با توپ پر به فوتبال بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تیموریان که به تازگی دوره A آسیا را به پایان رسانده، درباره شرایط کلاس‌ها اینطور صحبت‌های خود را آغاز می‌کند: جا دارد از فدراسیون فوتبال و همینطور اساتیدی که در این مسیر همراه ما بودند تشکر کنم. به دلیل شیوع کرونا شرایط برای برپایی چنین کلاس‌هایی سخت است و خیلی اتفاق خوبی بود که توانستند بازیکنانی قدیمی تیم ملی و اساتید را کنار هم جمع کنند تا این دوره برگزار شود.


هافبک اسبق تیم ملی درباره شرایط این کلاس‌ها و دوره‌ای که پشت سر گذاشته اینطور توضیح داد: تمامی کسانی که اینجا حضور داشتند تلاش دارند تا به رشد و ارتقا فوتبال ایران کمک کنند و با توجه به سطح کلاس‌هایی که وجود دارد به نظرم آینده روشنی پیش روی مربیان آینده خواهد بود.

 

 

بازیکن اسبق استقلال درخصوص اینکه پیشنهادی برای سرمربیگری دارد یا خیر گفت: تازه این کلاس‌ها به اتمام رسیده است؛ چند پیشنهاد وجود داشت که موافقتی صورت نگرفت و فعلا تصمیم گرفتم که این کلاس‌ها را سپری کنم. به همین خاطر فعلا ترجیح می‌دهم چنین کلاس‌هایی را دنبال کنم تا در شرایط مناسب به پیشنهادات پاسخ بدهم.

 

یکی از حواشی عجیب چند روز اخیر فوتبال ایران مربوط به چالش بین مهدی طارمی و دراگان اسکوچیچ است؛ صحبت‌های سرمربی تیم‌ملی درباره شرایط تاکتیکی فوتبال ایران با واکنش ستاره ایرانی تیم پورتو همراه شده است. آندرانیک تیموریان که سابقه چند سال حضور در تیم‌ملی و باشگاههای خارجی را دارد، درباره این موضوع اینطور واکنش نشان می‌دهد: به نظرم باید یک مقدار صبورتر باشیم و از جملاتی استفاده ‌کنیم جنجال ساز نباشد. البته که درگذشته هم چنین مسائلی در فوتبال ایران و همینطور تیم ملی هم بوده؛ اتفاق عجیبی رخ نداده است. امیدوارم که به زودی برطرف شود چون همه ما یک هدف برای صعود به جام جهانی داریم و پررنگ شدن این مسائل تمرکز تیم را بهم می‌ریزد.

تیموریان همچنین درمورد شرایط تیم ملی در مسیر صعود به جام جهانی قطر گفت: شرایط تیم ملی بد نیست و شرایط خوبی حاکم است. از نظر من تیمی شایسته داریم که بتوانند به جام جهانی صعود کنند. به نظرم مهم این است که تیم ملی ایران و پرچم سه رنگ کشورمان در قطر به اهتزاز درآید و تفاوتی ندارد که چه کسی در این مسیر پررنگ‌تر باشد.

تیم ملی ایران آندرانیک تیموریان

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: تیم ملی ایران آندرانیک تیموریان فوتبال ایران تیم ملی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۸۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی با بیان اینکه خانواده‌ها برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند، گفت: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ۲۸ هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: ساز و کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند، در ۲ سال گذشته ۲۴۰ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

طریفی حسینی ادامه داد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

وی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز توضیح داد: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیادهای جهانی بیش از ۲۰ مدال طلا داشتیم.

طریفی حسینی ادامه داد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلز متناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی و اینکه آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟! گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشورها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشورها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشورهای مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی بیان کرد: روند افت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است، گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزئی از سواد است اما دنیای امروز بر مهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزو کشورهای پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی ۹۸ درصد است و در حوزه کیفیت، استانداردهای آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشورها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشورهای اسکاندیناوی است.

کد خبر 6098330 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • کوه‌خواری و برهم زدن محیط زیست در روستای سرآسیاب شش + فیلم
  • نکونام: می‌دانیم کجای کار هستیم و چه چیزی می‌خواهیم
  • دانش آموزان دیجیتالی، کلافه از امر و نهی ها
  • عملیات وعده صادق، برهم زننده معادلات سیاسی نظامی جهان
  • حیف وقت که برای دیدن بازی استقلال و پرسپولیس بگذاری | همین بی کیفیت ها چند هفته بعد ۴۰-۵۰ میلیارد می خواهند
  • همین بازیکنان بی‌کیفیت چند هفته دیگر ۵۰ میلیارد تومان می‌خواهند!
  • VAR چینی هنوز وارد ایران نشده/ برگزاری دیدار ها با VAR بعید است
  • جبهه انقلاب با عبور از اختلافات جزیی، ایران قوی را بسازد
  • جبهه انقلاب با عبور از اختلافات جزئی، ایران قوی را بسازد